Він ж екс-співробітник ГРУ Росії: у Порошенко дорікнули Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Він ж екс-співробітник ГРУ Росії: у Порошенко дорікнули Зеленському

Він ж екс-співробітник ГРУ Росії: у Порошенко дорікнули Зеленському
Джерело:  Радіо НВ

Довірена особа Петра Порошенко Семен Кабакаєв переконує, що Андрій Пальчевський, власник клініки Eurolab, де кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи, є колишнім співробітником ГРУ Росії та був членом кількох тамтешніх політичних партій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо НВ".

"Лабораторія, в якій здавав аналізи пан Зеленський, наскільки мені відомо, належить прихильнику Зеленського, при тому, що він є колишнім співробітником російського ГРУ і є прихильником Тимошенко. Але це вже політичні вподобання, тому не будемо чіпати", - каже довірена особа чинного президента.

Також Кабакаєв повідомив, що Пальчевський був членом російських політичних партій.

"Ви мені скажіть, будь ласка, чому у ГРУ-шника Пальчевського здавали аналізи, чому саме у нього та чому не долучили інші лабораторії?" – додав він.

Як відомо, 5 квітня як Зеленський, так і Порошенко все ж здали аналізи, проте робили це окремо та у різних місцях: шоумен – у Eurolab, а президент – на НСК "Олімпійський". За словами лідера "Кварталу 95", він не захотів здавати аналізи у приміщенні стадіону, тому що тут немає лабораторії. А щодо Пальчевського він зауважив, що просто його знає.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня чинний український глава та кандидат у президенти України  Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському".  Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?