Винні не тільки ми: президент Ірану озвучив шокуючі звинувачення після збиття літака МАУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Винні не тільки ми: президент Ірану озвучив шокуючі звинувачення після збиття літака МАУ

Винні не тільки ми: президент Ірану озвучив шокуючі звинувачення після збиття літака МАУ
Джерело:  online.ua

Іранський лідер Хассан Рухані повідомив, що в рамках судової системи планують створити спеціальний суд для розслідування причин катастрофи українського літака під Тегераном. Окрім того, він заявив, що не тільки Іран несе відповідальність за цю жахливу трагедію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іранське агентство "IRNA".

"З того моменту, як я дізнався, що не не була звичайна авіакатастрофа, я доклав багато зусиль, щоб скоротити розслідування і точно дізнатися, як літак збили. Судова система повинна мати спеціальний суд з верховним суддею і десятками експертів. Це не звичайний випадок, увага всього світу буде прикута до цього суду" - підкреслив президент Ірану.

Окрім того, Рухані пообіцяв сім'ям загиблих в Ірані та інших країнах уважно слідкувати за цим питанням, вказавши на свої телефонні переговори з лідерами країн, громадяни яких загинули в авіакатастрофі українського літака в Ірані.

Варто зазначити, що політик вкотре не зміг стриматись від звинувачень на адресу США.

"Винен не тільки той, хто натиснув на кнопку. Є й інші. Наші люди знають, що це була помилка. Але які обставини привели до такої помилки? Корінь усіх печалей знаходиться в Америці" - стверджує Рухані.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що журналістам авторитетного видання "The New York Times" нарешті вдалося відтворити події, які передували та відбулися після падіння літака української компанії МАУ в Ірані, а також дізнатися нові шокуючі деталі жахливої трагедії, яка забрала життя 176 людей.За словами представників ЗМІ, політ українського боїнга тривав лише 7 хвилин, а перервався після того, як у нього влучила ракета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?