Винник знову схитрував у відповіді про Крим
Категорія
Культура
Дата публікації

Винник знову схитрував у відповіді про Крим

Винник знову схитрував у відповіді про Крим
Джерело:  24 канал

Співак Олег Винник висловив свою позицію у відношенні анексованого Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Артист виступив на спеціальній пресконференції через нещодавній скандал, пов'язаний з участю у російському проєкті "Всем мир".

"Я українець і громадянин України. Всі хочуть чути ці два слова. Чому я маю говорити те, що мені кажуть. Крим – мій", - пояснив Винник.

За його словами, Україна повинна вести боротьбу за втрачений регіон, проте він нібито навмисно не уточнив - з ким.

"Хіба важливо, що Винник скаже, чий Крим? Чому ми повинні відповідати за вчинки нашої влади? Вони побули 5 років на своєму терміні і поїхали. Ніхто їх не шукає і не питає: "А що тепер робити?" - питає у відповідь співак.

Нагадаємо, Винник приєднався до згаданої акції щодо "миру", у якій брали участь російські зірки. Останні колись підтримали анексію Кримського півострова з боку путінської влади.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олег Винник заявив, що Україна втратила Крим, але відповідати - кому належить регіон - він відмовився. Співак пояснив, що не має наміри "ділити і говорити".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?