Виправдання Авакова через скандальну заступницю: у глави МВС знайшли серйозний промах
Категорія
Україна
Дата публікації

Виправдання Авакова через скандальну заступницю: у глави МВС знайшли серйозний промах

Виправдання Авакова через скандальну заступницю: у глави МВС знайшли серйозний промах
Джерело:  online.ua

У мережі звернули увагу на те, що  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи отримання 24-річною Анастасією Дєєвою посади заступника міністра внутрішніх справ з євроінтеграції, обійшов увагою животрепетне питання про порушення процедури при її призначенні.


Відзначимо, в якості головних претензій до Дєєвої користувачі мережі називали те, що в її анкеті при прийомі на роботу в МВС було вказано загальний стаж роботи 10 років, що важко уявити для 24-річної дівчини.


«Аваков написав пост в якому всіх незгодних з призначенням Дєєвої назвав ханжами прямо і ретроградами алегорично. Питання про 10 років стажу обійшов мовчанням. Всі коментарі з цього приводу просто ігноруються. Уперся чувак. Я так розумію, для нього це питання принципу. Або він нав'яже нам те, що йому потрібно, або ... Інший варіант він не розглядає», - написав у своєму Facebook відомий волонтер Роман Доник.


Він також опублікував скріншоти коментарів під постом Авакова.




«Ось що разюче. Я третій рік чую від Авакова розумні слова про проекти та реформування. Всі ці реформатори, молоді фахівці, "основи проектного менеджменту в західному розумінні цього слова". А ось у мене одне єдине питання - а що вони там реформують? Скрізь сидять ті ж менти, що і 3 роки за вирахуванням 14% не пройшли переатестацію, половина з яких відновиться через суд», - також написав Доник.



«На керівних постах ті ж люди, які крали, створювали ОПГ в погонах, брали хабарі і пресували людей. Скрізь крім патрульної поліції все залишилося так само, як і було. Де те місце, яке реформують в МВС ці молоді таланти? Воно точно в Україні?», - риторично запитує волонтер.


Відзначимо, Аваков у своєму коментарі зазначив, що Дєєва буде в МВС керувати реформаторськими проектами, «оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами».


Читайте також:  Скандал з красунею заступником Авакова: соцмережі обговорюють нову заяву


При цьому користувачі мережі в коментарях у Доника продовжують обурюватися призначенням Дєєвої.


Andriy Frantsin: Повторю те, що писав раніше: Аваков - брехливе г ... оніще.


Коля Миколаїв: Порушення процедур і відсутність конкурсу - це не приколи з приводу віку і фотосесій. Аваков не уперся. Він здорово набив руку в пробитті одного дна за іншим. Не за горами вихід у відкритий космос ...


Alexandr Make: Її просто потрібно протестувати онлайн на профпридатність. Нехай хоч в фейсбуці зробить онлайн трансляцію з відповідями на випадкові питання. Тоді і си... ки не вплинуть.


Papish Ivan: Проектний офіс дерибанить гранти.


Як повідомляв ONLINE.UA, в скандальному  призначенні заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 24-річної Анастасії Дєєвої головна проблема не в відвертих фото і молодості дівчини, а в порушенні процедури, заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?