Випущена військовими РФ ракета по Харкову впала на будинок у у Бєлгороді
Категорія
Україна
Дата публікації

Випущена військовими РФ ракета по Харкову впала на будинок у у Бєлгороді

Випущена військовими РФ ракета по Харкову впала на будинок у у Бєлгороді
Джерело:  online.ua

У Страткомі ЗСУ повідомили, що випущена кремлівською армією ракета у напрямку Харкова після старту впала на житловий будинок у російському Бєлгороді. 

Джерело: Telegram-канал Страткому ЗСУ

Окупанти поцілили власною ракетою по житловому будинку у Бєлгороді 

Годину тому орки вирішили обстріляти Харків! Але всі 3 ракети самоліквідувалися під час пуску, а одна прилетіла по житловому будинку в Бєлгороді. Оператор С-300, дякую від ЗСУ. Свою нагороду можна забрати за вже відомою вам адресою, - зазначають представники Страткому ЗСУ.

Російські Telegram-канали опублікували відео, на якому зображений момент влучання ракети в будинок.

Уламки пошкодили кілька автомобілів, припаркованих біля багатоповерхівки. Про жертв поки не повідомляється.

При цьому мер міста Антон Іванов заявив, що над Бєлгородом працювала система ППО. В місцевих соцмережах пишуть, що шматки об’єкта впали на багатоповерховий будинок.

Сьогодні знову спрацювало ППО. Є пошкодження в будинку на вул. Губкіна, 42г. Виїхав на місце. Усі служби вже там. Буду інформувати, - зазначив Іванов.

Пізніше Іванов розповів, що постраждалих немає, а на будинок впав "невідомий об'єкт".

11 жовтня губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков заявив, що у місті Щебекине Бєлгородської області горить електропідстанція і кілька тисяч окупантів залишилися без світла.

Між тим керівник Сумської області Дмитро Живицький повідомив, що в області тисячі споживачів залишаються без електропостачання після масованих атак кремлівської армії по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Чекаємо на графіки. Зараз саме час підтримати наших енергетиків, які роблять все можливе, аби в нас було світло, - зазначив керівник ОВА.

Живицький розповів, що в області відключено 4 902 абоненти, із них:

  • Шосткинський район - 160;

  • Сумський - 4742.

Глава ОВА додав, що по Сумському району, а саме Лебединській дільниці, відключено 4 649 абонентів.

Між тим мер Львова, Андрій Садовий, закликав жителів міста подбати про своє забезпечення водою та теплом після варварських масованих ракетних атак кремлівської армії по енергетичній інфраструктурі регіону.

Уявіть, якби такі обстріли були не 10 жовтня, а 10 грудня. Прохання ставити буржуйки в укриттях, там де це можливо, вже не здається таким дивним. Тепер плани агресора стали зрозумілими. Він зробить все, щоб ця зима була надскладною для нас. Маємо бути єдиною громадою. Разом точно вистоїмо! - наголосив Садовий.

За його словами, можливо, такі пункти обігріву не ідеальні, але в холоди допоможуть жителям дочекатися відновлення комунікацій в разі нових атак на критичну інфраструктуру.

Мер Львова наголосив, що містяни мають розуміти свою відповідальність та бути єдиною громадою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?