Виробники брендових алкогольних напоїв не можуть зупинити контрабанду до Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Виробники брендових алкогольних напоїв не можуть зупинити контрабанду до Росії

Виробники брендових алкогольних напоїв не можуть зупинити контрабанду до Росії
Джерело:  online.ua

Виробники елітних алкогольних напоїв не можуть контролювати потік контрабандої продукції власного виробництва до Росії попри санкції та вихід з ринку.

Джерело:   Bloomberg

Кремль налаштував схему ввезення контрабандою елітних алкогольних напоїв 

Зазначається, що контрабанда ввозиться за схемою "паралельного імпорту".

Такі продукти, як віскі Johnnie Walker та коньяк Remy Martin, доступні в Росії, попри те, що виробники припинили експорт до країни після повномасштабного вторгнення в Україну, - зазначається у матеріалі видання.

За словами виробника коньяку Remy, залишки спиртних напоїв цієї марки могли залишатись у магазинах.

Також компанія припускає, що продукції ввезли за допомогою "паралельного імпорту", ввезених у країну з країн та організацій, які не підпадають під санкції проти Росії.

За інформацією авторів матеріалу, брендові виробники в інших сферах, зокрема, косметики та електроники опиняться у схожій ситуації.

У країні збільшилася кількість товарів, для яких дозволено "паралельний імпорт", у тому числі меблі від IKEA, косметика від Lancome та іграшки від Hasbro Inc, - зазначають автори матеріалу.

Індія може продати Росії вироби зі спецсталі 

Індійська компанія JSW Steel планує продавати Росії продукцію зі спеціальної сталі у 2023 році.

Ми плануємо продавати до Росії деякі спеціальні продукти, зокрема сталь з полімерним покриттям, - заявив один зі співробітників компанії на умовах анонімності.

Експорт сталі з Індії впав до п'ятирічного мінімуму у фінансовому році, що закінчився у березні, після уповільнення світового попиту та зниження експортного мита.

Проте заступник керуючого директора JSW Steel Джаянт Ачарья заявила, що їй невідомо про плани продукції зі спеціальної сталі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?