Вирок генералу Назарову: з'явився текст документа, в мережі тривають суперечки
Категорія
Події
Дата публікації

Вирок генералу Назарову: з'явився текст документа, в мережі тривають суперечки

Вирок генералу Назарову: з'явився текст документа, в мережі тривають суперечки

У мережі з'явився текст рішення суду у справі генерал-майора Віктора Назарова, який був визнаний винним в загибелі 49 українських військових у збитому бойовиками літаку Іл-76 і засуджений до 7 років в'язниці.
Копію документа опублікував адвокат родичів загиблих Віталій Погосян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Повний текст вироку складається з 57 сторінок, в яких наводяться обставини справи, висновки експертиз, а також доводи захисту і звинувачення.

Читайте також: Порошенко виступив з резонансною заявою щодо вироку генералу


Відзначимо, що, відповідно до рішення суду, близькі родичі загиблих мають отримати від Міноборони компенсації в розмірі 500 тисяч гривень


При цьому в документі зазначено, що суд не визнав за необхідне позбавляти Назарова військового звання генерал-майора.


Варто додати, що сам адвокат у відповідь на привітання в успішному закінченні справи запевнив, що вирок став лише "першим кроком".



Ознайомитися з копіями рішення Павлоградського суду можна тут і тут.
Цей вирок став приводом до бурхливих дискусій в соціальних мережах: багато користувачів виступають як з підтримкою рішення, так і проти нього.













Як повідомляв ONLINE.UA, Віктор Назаров був визнаний винним в тому, що, всупереч повідомленням розвідки, в червні 2014 року відрядив до Луганська літак з десантниками з Дніпра, який був збитий бойовиками ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?