Висхідна зірка Голлівуду вперше став батьком: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Висхідна зірка Голлівуду вперше став батьком: опубліковані фото

Висхідна зірка Голлівуду вперше став батьком: опубліковані фото
Джерело:  eonline.com

Американський актор, зірка фільму "Бетмен проти Супермена" Джессі Айзенберг вперше став батьком. Його подруга, кінопродюсер Ана Страут народила акторові сина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на E! Online.
За інформацією західного видання, радісна подія сталася ще кілька місяців тому, проте стало відомо про це лише зараз. Пара продовжує тримати інтригу.
Читайте також: Цукерберг вдруге стане батьком: названий стать майбутньої дитини
Про поповнення у сім'ї стало відомо завдяки фото, яке опинилося у розпорядженні журналістів. На знімку новоспечені батьки радісно крокують вулицями і не приховують обличчя дитини.



Нагадаємо, 33-річний Джессі Айзенберг і Анна Страут, яка, до слова, старше актора на шість років, познайомилися на зйомках фільму "Імператорський клуб", де Анна працювала асистентом продюсера, а Джессі грав одного з персонажів картини. Наступні десять років Джессі і Анна були нерозлучні, але в 2012 році ЗМІ повідомили про їх розставання.
Після цього Айзенберг закрутив роман з Миєю Васіковською, з якою разом знімався у фільмі "Двійник", але у 2016 році він і Страут вирішили почати все заново.
Джессі Айзенберг відомий завдяки фільмам "Ілюзія обману", "Бетмен проти Супермена" та іншим картинам. Світова популярність до актора прийшла після зіграної ним головної ролі Марка Цукерберга у фільмі "Соціальна мережа". За цю роль він номінувався на премії "Оскар" і "Золотий глобус".
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно стало відомо, що  зірка серіалу "Шерлок" британський актор Бенедикт Камбербетч вдруге став батьком. Його дружина актриса Софі Хантер народила йому ще одного сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?