Зірка "Шерлока" вдруге став батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Шерлока" вдруге став батьком

Зірка "Шерлока" вдруге став батьком
Джерело:  The Mirror

Зірка серіалу "Шерлок" британський актор Бенедикт Камбербетч вдруге став батьком. Його дружина актриса Софі Хантер народила йому ще одного сина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.
За інформацією видання, актриса народила ще на початку березня, однак пресі стало відомо про це лише зараз.
Журналістам також вдалося з'ясувати, що пара вже придумала ім'я новонародженому сину - малюка назвали Халом на честь одного з героїв творів Вільяма Шекспіра. Справа в тому, що кілька років тому Камбербетч знімався в серіалі "Порожня корона", що складається з екранізацій "історичних" п'єс Шекспіра. В одній із серій роль юного Хала виконав близький друг Бенедикта Том Хіддлстон.
Нагадаємо,  Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер разом виховують сина Крістофера, який з'явився на світ у червні 2015 року. Актори ретельно приховують своє особисте життя від громадськості, тому їхнього півторарічного малюка ще ніхто не бачив.
Читайте також: Голлівудська зірка вдруге стала мамою
Актори познайомилися у 2009 році. У листопаді 2014 року пара оголосила про свої заручини, три місяці по тому закохані одружилися. Для Бенедикта і Софі це перший шлюб.


Софі Хантер і Бенедикт Камбербетч. Фото з сайту people.com
Як повідомляв ONLINE.UA,  про те, що дружина вагітна проговорився сам актор журналістам на прем'єрі нового фільму зі своєю участю - фентезі-картини "Доктор Стрендж", що пройшла в кінці жовтня 2016 року в Лос-Анджелесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?