Вісім людей загинуло, 21 отримали поранення внаслідок російського обстрілу Лисичанська
Категорія
Україна
Дата публікації

Вісім людей загинуло, 21 отримали поранення внаслідок російського обстрілу Лисичанська

Вісім людей загинуло, 21 отримали поранення внаслідок російського обстрілу Лисичанська
Джерело:  online.ua

27 червня росіяни обстріляли натовп людей в Лисичанську, які набирали воду. Щонайменше вісім загиблих, серед них одна дитина, та понад 20 поранених.

Джерело: голова ОВА Сергій Гайдай

Росіяни обстріляли з «Ураганів» натовп людей у Лисичанську

Щонайменше вісім загиблих та понад 20 поранених.

Сьогодні у Лисичанську, коли мирне населення набирало воду від підвезеної цистерни, росіяни поцілили по натовпу людей з РСЗВ "Ураган".

Восьмеро лисичан загинули, 21 особу доставлено до лікарні, з них п’ятеро, після отримання меддопомоги, залишилися в Лисичанську. 16 містян евакуйовано до лікарень в інші регіони.

Серед загиблих - хлопець 2007 року народження. Серед поранених - хлопець 2008 року народження.

Ситуація на Луганщині

Гайдай повідомив, що росіяни штурмують Лисичанськ, до того ж постійно знищують місто з усієї можливої зброї.

Кількісна перевага на боці ворога. Нашим захисникам не вистачає далекобійної артилерії. Останні два дні не можемо завозити гумвантажі, але місто тримається на запасах, які ми зробили заздалегідь, в тому числі лікарня укомплектована всім необхідним.

На окупованих територіях зруйновано декілька ворожих БК.

Відновити комунікації в окупованому Сєвєродонецьку загарбникам не вдасться, мізерна гуманітарка від вбивць - показуха для пропагандистських «змі», ніхто не привезе достатньої кількості продуктів та ліків для містян.На обласний центр чекає гуманітарна катастрофа, - сказав Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?