Виступ Шакіри та Дженніфер Лопес на Супербоул-2020 шокував мережу - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Виступ Шакіри та Дженніфер Лопес на Супербоул-2020 шокував мережу - відео

Виступ Шакіри та Дженніфер Лопес на Супербоул-2020 шокував мережу - відео
Джерело:  online.ua

Дві американські зірки латиноамериканського походження, Шакіра та Дженніфер Лопес, вразили світ яскравим та епатажним виступом в перерві Супербоулу. Варто зазначити, що це матч за головний трофей з американського футболу в США, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Матч Супербоулу вважається одним з найрейтинговіших на американському телебаченні. За грою спостерігають близько 200 мільйонів глядачів по всьому світу. У 2020 році перемогу здобула команда "Канзас-Сіті", - сказано в повідомленні.

Неважко здогадатися, що традиційним елементом шоу є виступ зірок в перерві матчу. Цього разу розважали глядачів на трибунах всесвітньо відомі красуні Шакіра та Дженніфер Лопес. Вони виступили разом. Загалом за 15-хвилинне шоу співачки встигли по одному разу змінити сценічний костюм.

Відео виступу Шакіри та Дженіфер Лопес на Супебоул 2020:

Користувачі мережі не приховують, що даний виступ їх просто шокував:

"В мене таке враження, що вони ніколи не постаріють і будуть вічно молодими; це просто щось неймовірне - відео можна дивитися мільйони разів; я шокований, що Джей Ло може так танцювати в її віці - просто шикарна форма; ось хто справді переміг - це ці красуні; мені здається, що Дженіфер інколи занадто відверто поводиться - дітям подібне краще не дивитися; дві зірки на одній сцені", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома американська співачка  Дженніфер Лопес похизувалася ідеальним сталевим пресом  на церемонії нагородження CFDA Fashion Awards у Нью-Йорку. Фанати красуні не втомлюються захоплюватися її спортивними досягненнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?