Віце-прем'єр звинуватив главу МВФ в Україні у "жахливому непрофесіоналізмі"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Віце-прем'єр звинуватив главу МВФ в Україні у "жахливому непрофесіоналізмі"

Віце-прем'єр звинуватив главу МВФ в Україні у "жахливому непрофесіоналізмі"

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко жорстко розкритикував статтю глави української місії Міжнародного валютного фонду Рона ван Родена і назвав її проявом "жахливого непрофесіоналізму".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментарі чиновника у Facebook.

Коментуючи статтю ван Родена на тему реформування пенсійної системи, Розенко заявив, що той "не розуміє українських реалій".

"Після слів "експерта", що "основна структура пенсійної системи не змінилася з радянських часів", пропало всяке бажання читати цю всю маячню до кінця...", - написав віце-прем'єр.

Читайте також: У Гройсмана розповіли подробиці нового підвищення пенсій

Також він не погодився і з позицією ван Родена щодо накопичувальної системи страхування.

"Ну а сентенції на тему запровадження другого рівня - взагалі no comment. Людина просто не розуміє, що це таке і як воно все працює... Жахливий непрофесіоналізм!!!" - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник МВФ заявив про те, що Україна вже не має часу затягувати проведення пенсійної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?