Віце-президент Єврокомісії терміново їде до Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Віце-президент Єврокомісії терміново їде до Києва

Віце-президент Єврокомісії терміново їде до Києва
Джерело:  online.ua

Віце-президент Єврокомісії з питань євро і соціального діалогу, відповідальний за фінансову стабільність, фінансові послуги та Союз ринків капіталу Валдіс Домбровскіс 28 лютого приїде до Києва. Про це повідомили в представництві ЄС в Україні, передає ONLINE.UA.

Вказано, що політик зустрінеться з президентом Порошенком, прем’єром Гройсманом і міністром фінансів Маркаровою.Під час перебування в Києві Домбровскіс планує обговорити питання економічної та фінансової співпраці між Євросоюзом та Україною і надання макрофінансової допомоги Україні. Фіскальна політика та управління державними фінансами також стануть предметом обговорення.

"Також 28 лютого він зустрінеться і матиме дискусію з викладачами та студентами Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У п’ятницю Домбровскіс у знак солідарності з Україною відвідає Приазов’я, де він проведе переговори з регіональними та місцевими органами влади.Також він відвідає місцевий порт у Бердянську та офіційно відкриє фінансовані Євросоюзом дитячий садочок і реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше глава МЗС України  Павло Клімкін заявив, що Захід здійснює недостатній тиск на Москву – і це мотивує Кремль на подальші агресивні дії в Україні.  У стосунку до Росії слід застосовувати позицію сили, а не умиротворення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?