Віцепрезидент США прийшов у лікарню без маски - йому довелося виправдовуватися
Категорія
Світ
Дата публікації

Віцепрезидент США прийшов у лікарню без маски - йому довелося виправдовуватися

Віцепрезидент США прийшов у лікарню без маски - йому довелося виправдовуватися
Джерело:  online.ua

Віцепрезидент Сполучених Штатів Майкл Пенс проігнорував правила однієї з найбільших лікарень країни, коли відвідав її напередодні. Політик не використав медичну маску. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Цей інцидент набув розголосу, бо стався у розпал епідемії коронавірусу COVID-19.

"Містер Пенс був єдиною людиною, яка була без маски в клініці Майо в Міннесоті", - зауважило видання.

Адміністрація клініки після цього прокоментувала подію у Twitter та нагадала про маски, як про базове правило безпеки. Пізніше повідомлення видалили.

За словами самого Пенса, він бажав особисто зустрітися з пацієнтами й медичним персоналом лікарні. Маска нібито потрібна хворим, а от він та його оточення регулярно тестують на коронавірус.

Разом із заступником Дональда Трампа були інші посадовці, серед них комісар Управління з контролю за продуктами та ліками, доктор Стівен Хан. Усі вони носили маски, тож Пенс був єдиним у своєму роді у делегації.

Віцепрезидент водночас керує цільовою групою щодо коронавірусу у Білому домі. Також американський уряд встановив правила про носіння маски "у громадських місцях, де важко підтримувати інші заходи соціального дистанціювання".

Напередодні у США підтвердили вже мільйон інфікованих COVID-19. Кількість летальних сягнула 57 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп підтвердив, що його країна розглядає кілька варіантів відповіді Китаю за його відповідальність у поширенні коронавірусу COVID-19. Американська влада почала "серйозне розслідування" щодо рішень, які ухвали Пекін під час епідемії — від самого спалаху в місті Ухань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?