Війна Кремля проти України увійшла у нову фазу — генерал армії США МакКрістал
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна Кремля проти України увійшла у нову фазу — генерал армії США МакКрістал

Війна Кремля проти України увійшла у нову фазу — генерал армії США МакКрістал
Джерело:  online.ua

За словами екс-командувача Міжнародними силами сприяння безпеці в Афганістані, генерала армії США Стенлі МакКрістала, після проведення Кремлем мобілізації в РФ розв'язана злочинна війна проти України вийшла на новий рівень. 

Джерело:   Kyiv Jewish Forum

В армії РФ ще достатньо сил для продовження війни проти України

Росія має здатність, як і в часи Другої світової війни, де вони втратили 20 мільйонів людей убитими, залучити багато людей і витримати величезні втрати… Отже, коли з’являється більше російських сил, навіть якщо вони не добре навчені чи керовані, вони стають фактором у боротьбі, і вони можуть зробити так, щоб ця боротьба тривала довго, - зазначив МакКрістал.

За його словами, наразі в злочинної російської армії достатньо сил для того, щоб ускладнити операції українських військових навіть з найсучаснішою високоточною зброєю.

Однак МакКрістал впевнений, що за рахунок мобілізованих армії РФ не вдасться досягти істотних успіхів, оскільки здібності мобілізованих обмежені.

Швидше за все, ми побачимо дуже смертоносне продовження тієї самої війни деякий час… Але я думаю, що різницю зробить рішучість. Переможцем буде той, хто бере на себе зобов’язання не здаватися і не програвати, - вважає американський військовий.

Генерал закликав надати потужну підтримку Україні у цій війні стільки, скільки буде потрібно.

Він зауважив, що вкрай важливо давати українцям технології, необхідні для цього. Але, на його думку, Захід не буде квапитися, щоб не спровокувати Росію.

Якщо ви раптово передасте надзвичайно велику кількість зброї, ефект, який це, ймовірно, матиме на Росію, не лише на Володимира Путіна, а й на російський народ, може призвести до іншого результату, ніж ми хочемо. Це може створити ідею, що вони самі стали мішенню, що Захід планує навіть вторгнення в Росію. Ця дещо повільна ескалація засмучує українців, але я вважаю, що це природно і це, напевно, можна було передбачити, - зазначив МакКрістал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?