Війна на Донбасі: у мережі розповіли про нелегкі будні саперів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: у мережі розповіли про нелегкі будні саперів: з'явилися фото

Війна на Донбасі: у мережі розповіли про нелегкі будні саперів: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

З літа 2014 року сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували на території Донецької області 74 тисячі вибухонебезпечних предмета, обстеживши при цьому площа в 14 тисяч гектарів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павла Жебрівського.
Читайте також: Як працюють українські сапери: з'явилося відео з передовою АТО
"81 вибухонебезпечний предмет та 17 га обстеженої території тільки за минулу добу. Щодня підрозділу ДСНС Донеччини виявляють і знешкоджують міни, снаряди, гранати та інші вибухонебезпечні предмети на території області, де за три роки війни проводилися бойові дії, і на території, наближеної до нинішньої лінії розмежування", - написав чиновник.
"Від початку залучення до розмінування (від 06.07.2014) сапери ДСНС виявили і знешкодили на території Донеччини майже 74 000 вибухонебезпечних предметів, на площі 14 тисяч га. Це неймовірно важка, небезпечна і надзвичайно важлива справа. Насправді – вони щодня рятують від смерті і каліцтва добру сотню наших людей нині і в майбутньому. Щодня!", - додав Жебрівський.


Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 5 квітня бойовики так званої ДНР атакували Авдіївку, обстрілявши місто з ДШК і мінометів, при цьому знову призупинила свою роботу ДФС.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?