Війна на Донбасі: у штабі АТО заявили про велику кількість обстрілів
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: у штабі АТО заявили про велику кількість обстрілів

Війна на Донбасі: у штабі АТО заявили про велику кількість обстрілів
Джерело:  online.ua

25 лютого в зоні бойових дій в Донецькій і Луганській областях продовжилися обстріли українських позицій бойовиками так званих ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: Обстріл на Донбасі: з'явилися фото жахливих наслідків
Повідомляється, що за день зафіксовано 49 обстрілу з різного виду зброї, в тому числі і артилерійської. У результаті, п'ятеро українських військовослужбовців отримали поранення.
"На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Лебединське, Чермалік, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль,Чермалік, Широкине, Водяне, Гнутове", - заявили у штабі.
"На Донецькому напрямку танк обстрілював наші позіції в районі Пісків, шахти Бутівки та Кам'янко-янкі, а з мінометів різних калібрів – Авдіївку, Зайцева, Луганське, Троїцьке та шахту Бутівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Новгородське, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Кірове та Зайцеве. На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке та Новотошківське, а зі стрілецької зброї – Станицю Луганську. Загалом зафіксовано 49 обстрілів. Четверо наших військових поранено, одного травмовано", - сказано у заяві.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у штабі АТО спростували інформацію "бойовиків ДНР" про нібито захоплення силами ЗСУ Донецької фільтрувальної станції, яка знаходиться між Авдіївкою та Ясинуватою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?