Війна на Донбасі: в Росії дали тривожний прогноз
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: в Росії дали тривожний прогноз

Війна на Донбасі: в Росії дали тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Леонід Гозман заявив, що шанси на мир на Донбасі дуже малі.
Про це Гозман розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, в свідомості росіян Крим завжди розглядався як природна частина Росії, а Донбас не вважають "исконно русской землей".
"Крим розглядається російськими як природна частина Росії. Хоча були підписані всі договори: договір про дружбу, Будапештський меморандум, але Крим залишався у свідомості людей російською територією, що несправедливо потрапила під управління України. Донбас же не розглядається як "споконвічно російська земля"- сказав Гозман.
Тому, як заявив політик, Донбас не має такого значення, як Крим.

Читайте також: Орга нізація з безпеки і співробітництва в Європі посилить роботу Спеціальної моніторингової місії в Україні
"Але вийти з цієї ситуації важко, адже важко знайти варіант виходу без втрати обличчя. Наша система для свого існування потребує зовнішнього ворога. А з ворогами сутужно. Ердоган - вже друг і бойовий союзник. Трампом вже розчаровані, але він ще не "чмо". Крім "бандерівців", ворогів більше немає. Більше ні з ким воювати. Тому шанси на мир на Донбасі дуже малі", - підсумував Гозман.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін не тільки не хоче, але і не може повернути Крим Україні - російський опозиціонер Гозман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?