Війна на Донбасі: в штабі АТО заявили про велику кількість постраждалих за добу
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: в штабі АТО заявили про велику кількість постраждалих за добу

Війна на Донбасі: в штабі АТО заявили про велику кількість постраждалих за добу
Джерело:  online.ua

За добу 24 лютого в результаті бойових дій на Донбасі постраждало 16 українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу антитерористичної операції.


На Маріупольському напрямку бойовики вели обстріл Павлополю і Гнутове з артилерії 122 мм калібру, Красногорівки, Широкино і Гнутове - з мінометів 120 мм калібру, Водяного - з мінометів 82 мм, Новотроїцького, Павлополю, Широкино, Гнутове і Водяного - зі стрілецької зброї і гранатометів. Павлополь і Широкино також були атаковані з БМП терористів.


Читайте також: Війна на Донбасі: з'явився новий тривожний прогноз


На Донецькому напрямку з артилерії 122 мм калібру вівся вогонь по Верхньоторецьку, з мінометів - по Авдіївці, Верхньоторецьку, Зайцеве, Кам'янці, Піскам, Троїцькому, Дачі, Новоселівці. З гранатометів протягом доби стріляли по Дачі, Майорському, Зайцеве, Авдіївці, з танків - по Кам'янці і Піскам, з БМП - по Луганському.


На Луганському напрямку терористи обстрілювали Новоолександрівку, Новозванівку і Троїцьке з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Також бойовики стріляли по Новозванівці з БМП.


Протягом доби 24 лютого в зоні АТО на Донбасі зафіксували 92 обстріли з боку бойовиків. В результаті бойових дій 12 бійців ВСУ були поранені, ще четверо - травмовані.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР заявляли про великі втрати в результаті боїв з ВСУ 23 лютого в районі Зайцеве.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?