Війна на Донбасі: в Україні прийнято важливе рішення щодо дітей
Категорія
Культура
Дата публікації

Війна на Донбасі: в Україні прийнято важливе рішення щодо дітей

Війна на Донбасі: в Україні прийнято важливе рішення щодо дітей
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко підписав закон, який передбачає повну або часткову оплату навчання дітей, які проживають на окупованих територіях Донбасу і на лінії зіткнення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.

"Документ спрямований на посилення державної підтримки при отриманні освіти в державних і комунальних навчальних закладах для відповідної категорії людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях і в населених пунктах на лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Коли вибухи, я вимикаю слуховий апарат: діти про війну на Донбасі

Закон також передбачає безкоштовне надання підручників, стипендіальне забезпечення та безкоштовне забезпечення проживання в гуртожитках. Ряд цих заходів і умови їх надання визначатиме Кабінет міністрів.

Підтримка буде здійснюватися в рамках державної цільової програми.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  волонтер, колишній учасник АТО Мирослав Гай розповів. як діти на Донбасі, які бачили, що таке війна, стали справжніми патріотами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?