Війна на Донбасі: з'явилися показові фото наслідків обстрілів
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися показові фото наслідків обстрілів

Війна на Донбасі: з'явилися показові фото наслідків обстрілів
Джерело:  online.ua

У мережі оприлюднили фото з передової зони антитерористичної операції, на яких яскраво видно, чим бойовики ведуть обстріл на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook 72 гвардійської механізованої бригади Збройних сил України, яка базується в районі Авдіївки.


Читайте також: Передова АТО: з'явилося нове відео з околиць Авдіївки


"Вогненні шість днів в Авдіївці принесли багато сліз - але й виявили справжніх Героїв. Не всі з них отримали державні нагороди, але кожен, хто лишився вірним у ці страшні шість днів, достойний нашої вдячності й подяки, - написали бійці АТО. - Ворог гатив по них з усього, що тільки існує; не соромлячись використовував заборонені Мінськом снаряди; випустив по наших Захисниках та по мирному місту кілька сотень ракет з РСЗВ "Град" та "Ураган", більше двох тисяч снарядів і мін 152, 120 калібрів, навіть зафіксовано прильоти калібрів понад 200 мм - але українські воїни лишились незламними, не поступилися ні на міліметр".


"Зараз, під час затишшя, бійці лагодять пошкоджене, допомагають цивільним, облаштовують нові позиції. Хистке перемир'я може вибухнути новим загостренням в будь-який момент, тож треба бути готовими до будь-якої підлоти ворога", - додали в 72 ОМБр.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бійці ВСУ підтримали військовослужбовців 72-ї ОМБр і запевнили їх у своїй підтримці.





















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?