Війна на Донбассі: бойовики збільшили кількість обстрілів, у ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбассі: бойовики збільшили кількість обстрілів, у ЗСУ є поранені

Війна на Донбассі: бойовики збільшили кількість обстрілів, у ЗСУ є поранені

Протягом 18 квітня на Донбасі було зафіксовано 35 обстрілів, здійснених бойовиками, двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

На Приморському напрямку було зафіксовано найбільшу кількість обстрілів. Так, вогнем мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог накривав опорні пункти поблизу Красногорівки.

По позиціях біля Водяного та Гнутово бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та озброєння БМП. Крім того морпіхів під Водяним противник обстріляв із зенітної установки ЗУ-23-2. По опорних пунктах під Старогнатівкою, Талаківкою та Широкино вівся вогонь з гранатометів, а поблизу Чермалика та Павлополя – з кулеметів великих калібрів. Під Новотроїцьким та Миколаївкою активізувалися ворожі снайпери.

Читайте також: Полковник Стеблюк: На силове звільнення Донбасу ніхто не піде

На Донецькому напрямку позиції біля Авдіївки, Кам’янки та Зайцево ворог обстріляв з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків та Опитного – вівся вогонь з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів, мінометів калібру120-мм та 82-мм ворог стріляв по опорних пунктах в районі Катеринівки. По позиціях поблизу Кримського били з мінометів калібру 82-мм, а по захисниках Станиці Луганської та Сизого вів вогонь зі стрілецької зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби 17 квітня було зафіксовано 32 обстріли бойовиків, внаслідок яких поранення отримав один український військовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?