Війна повертається в РФ. Аналітики озвучили прогноз щодо атак БПЛА по території Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна повертається в РФ. Аналітики озвучили прогноз щодо атак БПЛА по території Росії

Війна повертається в РФ. Аналітики озвучили прогноз щодо атак БПЛА по території Росії
Джерело:  online.ua

Аналітики вважають, що атаки безпілотників по території Росії посиляться, оскільки Україна все більш рішуче налаштована перенести руйнування, нестабільність та непередбачуваність війни до Росії.

Джерело: CNBC

Атаки БПЛА на РФ посиляться

Видання зазначає, що протягом останніх тижнів у Росії різко зросла кількість безпілотних літальних апаратів, які атакують західні, центральні та південні регіони, а також Москву та окупований Крим.

Збільшення використання безпілотників для атак на російську територію під час українського контрнаступу свідчить про те, що це ще один аспект військової стратегії України.

Війна повертається додому в Росію. Україна демонструє, що може дуже ускладнити життя Росії, росіянам і Путіну, — сказав Тімоті Еш, стратег з ринків, що розвиваються.

Він зазначив, що вторгнення РФ подавалося як спробу покращити безпеку Росії, проте зробило Крим і Росію менш безпечною для російських військ з огляду атаки по Криму, Кримському мосту, таросійське судноплавство в Чорному морі.

Еш переконаний, що для РФ читуація буде лише погіршуватися, поки триває війна.

Збільшення виробництва безпілотників в Україні

У середині серпня президент України Володимир Зеленський повідомив, що Київ працює над суттєвим збільшенням виробництва безпілотників.

 Ми значно нарощуємо виробництво. Але потрібно систематизувати те, що вже надходить у війська і використовується. Безпілотники – це «очі» і захист на передовій, – сказав Зеленський у вечірньому зверненні.

Військовий експерт і керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко сказав CNBC, що очікує посилення атак безпілотників на РФ.

Я думаю, що масштаби цих атак будуть більшими... Україна намагалася використовувати різні типи безпілотників для нанесення ударів по російських військових об’єктах, по російських об’єктах ОПК. І я думаю, що ці безпілотники можуть змінити ситуацію в російсько-українській війні. У нас немає різних типів ракет, як у Росії, але ми збільшимо виробництво різних типів безпілотників. Для нас це дуже важливо, - сказав він.

Читайте також:

  • Атаки БпЛА спричинили потужну пожежу у Москві

  • У Росії заявляють про атаки БпЛа у Московській та Курській областях

  • Дуже гучно. Дрони атакували Москву та Брянськ — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?