Війна України з Росією може тривати десятиліттями — WP
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна України з Росією може тривати десятиліттями — WP

Війна України з Росією може тривати десятиліттями — WP
Джерело:  online.ua

На переконання редакції авторитетного видання The Washington Post, звільнення Україною окупованого Криму може підштовхнути російського диктатора Володимира Путіна до використання ядерної зброї, а невирішення питання півострова може призвести до десятилітнього конфлікту.

Джерело:  The Washington Post

Журналісти пояснили, чому війна з РФ може тривати десятиліттями

Американські журналісти звертають увагу на те, що надія українського народу на повернення Криму довгий час здавалася надуманою фантазією, однак останні гучні перемоги Збройних сил України на фронті і помилки команди Путіна несподівано зробили її правдоподібною - можливо, навіть небезпечною.

Захід, підтримуючи Україну, побоюється, що будь-яке "українське військове вторгнення в Крим" може підштовхнути Путіна до радикальних дій, потенційно навіть до використання ядерної бомби. Деякі західні чиновники сподіваються, що угода про передачу Криму Росії може стати основою для дипломатичного завершення війни, - йдеться в матеріалі.

Видання наголошує, що український народ відкидає цю ідею як небезпечно наївну, в той час, як росіяни стверджують, що вони не віддадуть те, що, мовляв, уже стало їхнім.

Відмова будь-якої сторони відступити загрожує перетворити війну на десятиліття конфлікту, як у секторі Гази чи Нагорному Карабаху, - озвучили свій прогноз журналісти The Washington Post.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?