Вийшов перший трейлер блокбастера "Ґодзілла проти Конґа" українською
Категорія
Культура
Дата публікації

Вийшов перший трейлер блокбастера "Ґодзілла проти Конґа" українською

Вийшов перший трейлер блокбастера "Ґодзілла проти Конґа" українською
Джерело:  online.ua

Студія Warner Bros продемонструвала видовищний трейлер довгоочікуваного фільму “Ґодзілла проти Конґа”. Згідно з оголошеними планами, він з’явиться у кінотеатрах 26 березня 2021 року, одночасно з релізом на стрімінговому сервісі HBO Max. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений відеоролик.

Донедавна були майже невідомі подробиці майбутнього фільму. З трейлера стало зрозуміло, що команда фахівців та військовослужбовців везуть Кінґ-Конґа додому на віддалений і таємничий острів. Керує цим проєктом організація “Монарх”, яка залучила до подорожі дівчинку Цзя — тільки вона може комунікувати з велетнем завдяки незрозумілому зв’язку.

На морський конвой, який транспортує Конґа , нападає Ґодзілла. Під час розгортання історії з’ясовується, що вони — старі вороги, обидва невідомого походження.

У фільми з’являться Александр Скарсгард, Міллі Боббі Браун, Ейсу Гонсалес, Джессіку Генвік, Кайла Чандлера, Джуліану Деннісон, Браяна Тайрі Генрі.

Нагадаємо, Кінґ-Конґ уперше з’явився на екрані ще 1933 року у класичному однойменному фільмі. Там він — доісторична мавпа-велетень, яка дивом дожила до наших днів, а знаходить його наукова експедиція. Після перевезення у Нью-Йорк Конґ втікає, влаштовує погром у мегаполісі, викрадає головну героїню, але все ж таки гине внаслідок падіння з Емпайр-Стейт-Білдінг. Цю будівлю, найвеличнішу в американському місті в минулому столітті, відкрили буквально за два роки до того.

Ґодзілла ж уперше з’явився в японському кіно, його дебютом стала однойменна стрічка 1954 року. На відміну від Конґа, велетенський ящур — техногенний монстр. Причиною його виникнення стала мутація через випробування американської водневої бомби у Тихому океані.

Ґодзілла повторює ідею фільмів про Конґа, яка полягає у тезі на кшталт “велетень нападає на місто та влаштовує безлад”, от тільки нападає ящур на Токіо, а не Нью-Йорк.

Ідея про поєднання двох франшиз також не нова. Відповідний фільм “Кінґ-Конґ проти Ґодзілли” вийшов у кіно ще в 1962 році. Утім, там не було й згадки про стародавні цивілізації, що вели боротьбу.

Як повідомляв ONLINE.UA, український фільм Дмитра Томашпільського "Сторонній" продовжує стрімко підкорювати світ. Картина вже отримала десяток кінонагород, а тепер потрапила в ТОП-20 кращих горорів 2020 року британського видання The People’s Movies, яке входить в десятку кращих британських блогів про кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?