Вийшов тизер фільму за романом Любка Дереша: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов тизер фільму за романом Любка Дереша: з'явилося відео

Вийшов тизер фільму за романом Любка Дереша: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

В мережі представлений тизер короткометражного фільму-дебюту Анни Смолій "Намір", який створений за мотивами однойменного роману українського письменника Любка Дереша.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Держкіно.

За сюжетом, головний герой Петро володіє феноменальною пам'яттю. За картками спогадів він легко пересувається від однієї події свого життя до іншої. Згодом він зустрічає Гоцу Дралу - українську художницю і прагне поділитися з нею своїм світоглядом і навчити її разом з ним подорожувати в часі.

Читайте також: "Український Оскар": названі претенденти на кінопремію

Зйомки фільму проходили в питаннях провулках, двориках і приватних барах Львова.

До слова, "Намір" уже встиг завоювати українського читача. Роман у 2006 році потрапив до п'ятірки найкращих книг за версією ВВС і був переведений на сім мов світу.

Ролі у фільмі виконали: український співак і соліст групи LUMIERE - Роман Веремейчик, а також Анна Адамович та Олександр Соколов.

Нагадаємо, Роман Веремейчик з групою LUMIERE брав участь в українському відборі на Євробачення-2017. За підсумками сумарного голосування музиканти не пройшли у фінал нацвідбору.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні почалися зйомки історичного фільму про князя Данила Галицького та його часу під назвою "Король Данило". У мережі з'явився тизер картини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?