Вийшов трейлер документалки про The Beatles від Пітера Джексона
Категорія
Культура
Дата публікації

Вийшов трейлер документалки про The Beatles від Пітера Джексона

Вийшов трейлер документалки про The Beatles від Пітера Джексона
Джерело:  online.ua

Disney + представив офіційний трейлер документального фільму «The Beatles: Get Back». Режисером виступив творець трилогії «Володар кілець» Пітер Джексон.

Джерело: Youtube Walt Disney Studios.

Наприкінці минулого року режисер показав фанатам п’ятихвилинний уривок із фільму. Тепер вийшов повноцінний трейлер документалки.

У фільмі покажуть раніше ніде не опубліковані кадри, на яких легендарна ліверпульська четвірка записує свій альбом Let it Be 1970 року. Відомо також, що в фільмі Джексона з'явиться знаменитий концерт «бітлів» на даху Apple Records в Лондоні, який став для них останнім.

Історія створення документалки

Цікаво, що відзнятий Майклом Ліндсей-Хоггом у 1969 році матеріал (майже 60 годин відео) понад 50 років пролежав у сейфі. Також для картини використали 150 годин аудіозаписів студійних сесій. Пітер Джексон редагував архівні файли протягом трьох років, і на виході отримав міні-серіал у трьох серіях, кожна тривалістю дві години.

Раніше Пітер Джексон вже пробував себе в документалістиці, знявши драму «Вони ніколи не постарішають», що отримала міжнародне визнання.

Презентація “The Beatles: Get Back” відбудеться 25–27 листопада на стримінговому сервісі Disney+. Стрічка вийде в трьох частинах протягом трьох днів: 25, 26 і 27 листопада. Спочатку планувалося, що вона вийде влітку, але потім вихід відклали через пандемію коронавірусу.

Читайте також:

  • Пол Маккартні приголомшив зізнанням про причини розпаду The Beatles.

  • Режисер "Володаря перснів" показав перші кадри фільму про The Beatles.

  • Рукописний текст відомої пісні The Beatles пішов з молотка за рекордну суму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?