Вийшов трейлер першого українського фентезі про супергероїв: з'явилося яскраве відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов трейлер першого українського фентезі про супергероїв: з'явилося яскраве відео

Вийшов трейлер першого українського фентезі про супергероїв: з'явилося яскраве відео
Джерело:  YouTube

У мережі представлений офіційний трейлер першого українського фентезі про супергероїв "Сторожова застава", який вийде на широкі екрани восени 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державного агентства України з питань кіно.
«Сторожова застава» - перший український фільм, знятий за всіма канонами блокбастера. Стрічка якісно використовує всі можливості кіновиробництва, в тому числі і передову комп'ютерну графіку.
Читайте також: З'явився трейлер нового бойовика з Кіану Рівзом: опубліковано відео
За сюжетом фільму, сучасний школяр Вітя потрапляє з ХХІ століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельна небезпека, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею і суворим Добринею.
Відзначимо, "Сторожова застава" став одним з переможців 5-го конкурсного відбору Держкіно.



Як повідомляв ONLINE.UA, державне агентство України з питань кіно заборонило до показу комедійний телесеріал російсько-українського виробництва "Готель Елеон", одну з ролей в якому виконала українська телеведуча Ольга Фреймут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?