Вийшов видовищний український трейлер довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов видовищний український трейлер довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда

Вийшов видовищний український трейлер довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда
Джерело:  online.ua

Новий трейлер блокбастера 007: Не час помирати (No Time To Die), прем'єра якого в Україні запланована на 30 вересня 2021 року, підкорив мережу. Українці з нетерпінням чекають нових пригод Джеймса Бонда.

Джерело: Youtube-канал B & H Film Distribution Company

Пригодницький екшн "Не час помирати" став одним з перших блокбастерів, прем'єра якого зірвалася через спалах пандемії коронавіруса в минулому році. Спочатку фільм обіцяли випустити в листопаді, потім в квітні, але кіностудія Metro-Golgwyn-Mayer і компанія Universal вирішили не ризикувати здоров'ям глядачів, тому було прийнято рішення перенести прем'єру на осінь.

Як відомо, крім прем'єри фільму про агента 007, змінили терміни виходу й нової частини "Форсажа", прем'єра якого планувалася на 2 квітня 2021 року. Прем'єру "Форсаж 9" спочатку перенесли на 28 травня 2021 року, а потім на 25 червня 2021 року.

Сюжет і актори фільму "Не час помирати"

"Не час помирати" - це 25-й фільм із серії фільмів про Джеймса Бонда. Головну роль в ньому зіграє Деніел Крейг. Також в новому фільмі Бондіани з'являться: Рейф Файнс, Леа Сейду, Бен Уішоу, Наомі Харріс. Лиходія в новій частині зіграє зірка Богемської рапсодії Рамі Малек.

За його сюжетом, Джеймс Бонд залишає службу в МІ-6 і насолоджується безтурботним життям на Ямайці. Але раптово старий друг Фелікс Лайтер з ЦРУ просить допомоги Агента ОО7 в пошуках зниклого вченого. Ця спецоперація виявиться набагато складнішою, ніж очікувалося, і приведе Бонда до таємничого лиходія, який заволодів новими небезпечними технологіями.

007 : Не час помирати - український трейлер (відео)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?