Війська РФ обстріляли Сумщину — є загибла та поранена
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли Сумщину — є загибла та поранена

Війська РФ обстріляли Сумщину — є загибла та поранена
Джерело:  online.ua

6 листопада по Ворожбянській громаді у Сумській області з Росії за день прилетіло 72 снаряди. Загинула жінка, травмовано одну людину. Також була пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці між Сумами та Конотопом. Укрзалізниця змушена була змінити розклад руху деяких поїздів.

Джерело: голова Сумської ОВА  Дмитро Живицький

РФ обстріляла громаду в Сумській області

Опівдні ворог гатив зі ствольної артилерії. «Прильоти» були на вулицях, на подвір’ях місцевих мешканців, були й прямі попадання в будівлі. Згодом цю ж громаду обстріляли ще й з реактивної системи залпового вогню (РСЗВ). Дуже пошкоджені 3 приватні будинки. Від однієї оселі мало що вціліло. Також зруйновані літня кухня, лазня та сараї.

Пошкоджені електромережі та осколками побиті газові труби. На місці працюють аварійні бригади.

Снаряди також розривалися біля багатоквартирного будинку. Три квартири пошкоджені: вибиті вікна, вирвані віконні рами, двері.

Осколком убило місцеву 62-річну жительку, яка під час обстрілу була на городі. Снаряд розірвався якраз за кілька метрів від неї. Ще одна місцева жителька поранена.

Через російські терористичні обстріли сьогодні була пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці між Сумами та Конотопом.

Усі, хто знаходяться в поїздах у межах Сумської області чи мають плани на найближчий час їхати - слідкуйте за повідомленнями. Буде організована евакуація та підвіз.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?