Війська РФ під час боїв на островах Дніпра зазнали значних втрат — ISW
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ під час боїв на островах Дніпра зазнали значних втрат — ISW

Війська РФ під час боїв на островах Дніпра зазнали значних втрат  — ISW
Джерело:  online.ua

Неназвані підрозділи армії РФ зазнали значних втрат за недостатньої підтримки на островах у дельті Дніпра, розташованих у Херсонській області.

Джерело: звіт ISW

 Війська РФ під час боїв на островах Дніпра зазнали значних втрат

За даними аналітиків, втрати викликали обурення щодо російського військового командування. Повідомляється, що командири окупантів нібито ігнорують скарги особового складу про великі втрати та тяжкі умови.

Командир роти армії РФ намагався евакуювати свій підрозділ із острова, але старші командири зупинили евакуацію, відіслали командира та звільнили двох інших командирів, які підтримали висновок.

Інші офіцери російської армії розкритикували вищестояще командування за нездатність взяти він відповідальність під час евакуації. Російський інформаційний простір раніше критикував військове командування за аналогічні невдачі в боях біля Антонівського мосту.

Маляр висловилася про події на лівому березі Херсонської області

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що ЗСУ виконували деякі завдання у районі окупованого лівого берега Херсонської області. Зараз там триває робота і захисники шукають рішення повернути окуповані території, але їм потрібна інформаційна тиша.

Всі очікування зрозумілі щодо Лівобережжя Херсонщини. Деякі підрозділи мали певні завдання, які виконали. Ведеться певна робота, але не варто акцентувати саме на лівому березі. Скрізь, де лінія зіткнення, тимчасово окуповані території, ми вишукуємо можливості повернути їх, — сказала вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?