Знищено 2 пункти управління та 5 артилерійських систем армії РФ — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

Знищено 2 пункти управління та 5 артилерійських систем армії РФ — зведення Генштабу

Знищено 2 пункти управління та 5 артилерійських систем армії РФ  — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

За зведенням Генерального штабу ЗСУ, на 18.00 8 серпня Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Джерело: Генеральний штаб ЗСУ

За добу знищено 2 пункти управління та 5 артилерійських систем армії РФ

ЗСУ продовжують наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях, склад боєприпасів та 2 станції радіоелектронної боротьби ворога.

Армія РФ здійснила 55 обстрілів з РСЗВ за добу

Протягом доби ворог завдав 3 ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атакє загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Відбулось близько 20 бойових зіткнень.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог завдав авіаційних ударів в районах Грем’ячки та Леонівки Чернігівської області.

На Куп’янському напрямк у наші воїни стійко тримають оборону.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Білогорівки Луганської області та Тернів, Серебрянки, Спірного і Веселого Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни успішно відбили атаки противника на околицях Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районах Авдіївки та Сєверного Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки.

На Шахтарському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Старомайорського.

На Запорізькому напрямку  армія РФ завдала авіаційних ударів в районах Новоданилівки та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямк у артилерійських обстрілів ворога зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Микільське, Велетенське Херсонської області та місто Херсон, а також Куцуруб і Очаків на Миколаївщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?