Війська США заблокували російських військових в Сирії - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Війська США заблокували російських військових в Сирії - що відбувається

Війська США заблокували російських військових в Сирії - що відбувається
Джерело:  online.ua

Російські військовослужбовці в Сирії намагалися потрапити до нафтового родовища у північно-східній провінції Хасеке, однак натрапили на загони армії Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

За відомостями джерел, підрозділи американського патруля зупинили російський конвой неподалік від населеного пункту Таль-Тамр. Кремлівські військові пересувалися чотирма автомобілями.

Слід зазначити, що регіон контролюють озброєне курдське угрупування YPG - союзник США. Росіяни намагалися потрапити у згадану вище локацію трасою М4, однако потім змінили маршрут. Вони пізніше хотіли потрапити до родовища через район Амуду, проте їх знову зупинили американці.

Нагадаємо, американське командування вивело майже все підрозділі з території Сирії. Це сталося напередодні турецької військової операції на півночі САР. Окремі сили залишилися в країні для оборони важливих нафтових родовищ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Туреччина знову піде в наступ в Ідлібі, якщо Росія не буде дотримуватися домовленостей по Сирії, то Туреччина знову піде в наступ в Ідлібі. З таким погрозливим попередженням 8 березня виступив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган в Стамбулі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?