Військкома-мільйонера з Одещини відправили на передову
Категорія
Україна
Дата публікації

Військкома-мільйонера з Одещини відправили на передову

Військкома-мільйонера з Одещини відправили на передову
Джерело:  online.ua

Військкома-мільйонера Єгора Смирнова з Южного відправили на фронт. В ТЦК йде перевірка. Державне бюро розслідування порушило кримінальну справу.

Джерело: Одеська обласна ТЦК та СП

Військкома-мільйонера з міста Южного відправили на фронт

Про це повідомили в Одеській обласній ТЦК та СП.

Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що "депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й "пригрів" у ТЦК двох своїх соратників.

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

ДБР порушило кримінальну справу щодо військкома Смирнова

Стосовно інформації, яку поширили в соцмережах, в ТЦК ініціювали перевірку.

Державне бюро розслідування порушило кримінальне провадження.

Згідно з інформацією бази даних політиків та партій від ЧЕСНО Смирнов був членом партії "Батьківщина".

В місцевих групах Южного раніше повідомляли, що Смирнов став "доларовим мільйонером під час війни". Так, за останній рік він нібито отримав у власність значні площі комерційної нерухомості та гектари землі на узбережжі Чорного моря.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?