В армії РФ скаржаться на відсутність військової техніки — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

В армії РФ скаржаться на відсутність військової техніки — перехоплення ГУР

В армії РФ скаржаться на відсутність військової техніки — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов військових злочинної армії РФ представники Головного управління розвідки Міноборони України дізнались, що тим на фронті гостро не вистачає військової техніки, тому багатьох військовослужбовців командування перекваліфіковує у піхотні підрозділи.

Джерело: Telegram ГУР

Що відомо про відсутність військової техніки в армії РФ на фронті в Україні 

Під час перехопленої представниками ГУР телефонної розмови військового армії РФ зі своїм товаришем, той скаржиться йому, що після прибуття на фронт військові танкових підрозділів залишились без техніки.

За його словами, танкістам сказали, що оскільки техніки більше не має, їх переведуть у піхотні підрозділи.

Так, у них були прильоти, вони танкісти. Ми їхали сюди разом, з вагонів висаджувались і машину чекали. А їм, танкістам, тоді сказали, що танків немає - ви тепер піхота. Все. Автомати видали, - зазначає окупант.

Окрім цього він розповів, що багато російських військових зловживають алкоголем та тікають з фронту.

П'яні всі були, вони тут спились всі. Половину полку - не знають де, не знають куди зникли, - розповідає окупант.

Армія РФ в Україні вже готується до оборони 

За словами керівника Центру військово-правових досліджень Олександра Мусієнка, наступ злочинної російської армії стрімко сповільнюється. Наразі ворог продовжує атакувати виключно за інерцією.

Ну і, власне, ресурс вичерпується, закінчується наступальний потенціал, який російські війська готували до цього наступу. Далі вони переходитимуть в оборону, до чого вони інтенсивно готуються з початку квітня, - підкреслює аналітик.

На його думку, той же Бахмут вже перетворився на пастку для російської армії. Натомість Україна виконує колосальне завдання – з одного боку стримує наступ ворога, а з іншого боку – зберігає резерви, які знадобляться в майбутньому.

І це вже пастка для російських військ, бо вони вже почали перекидати туди десантників, піхоту тощо… Російські війська намагаються якимось чином цю ситуацію виправляти, звідси з’явилася і Мар’їнка як додатковий напрямок. Вони хочуть розтягувати нашу лінію оборони, але ресурсів не так багато. Тому вони вже у пастці українських військ, - підкреслює Мусієнко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?