Військові армії РФ спішно будують укріплення на лівому березі Херсонщини та в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові армії РФ спішно будують укріплення на лівому березі Херсонщини та в Криму

Військові армії РФ спішно будують укріплення на лівому березі Херсонщини та в Криму
Джерело:  online.ua

Аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що військові окупаційної армії РФ продовжують будувати тимчасові укріплення та протитанкові споруди на окупованих територіях лівого берега Херсонської області та в анексованому Криму.

Джерело: Twitter-сторінка ISW

Окупанти будують тимчасову оборону на Херсонщині та в Криму 

Супутникові знімки, зроблені компанією Maxar, демонструють більшість польових укріплень окупантів, зведених перпендикулярно самим дорогам.

Експерти зазначають, що ці укріплення більше схожі на на багаторівневі контрольно-пропускні пункти, а ніж на елементи єдиної системи оборони.

Також окупанти сильно зміцнили смугу землі шириною 3 км, що відокремлює Кінбурнську косу від материкової частини Херсонської області, і вздовж пляжів на південь та схід від смуги.

Російські оборонні позиції свідчать, що російське військове керівництво розглядає перспективу українського контрнаступу через річку Дніпро як серйозну загрозу. На думку експертів ISW, більшість із них будуть дуже вразливими при настанні на відкритій місцевості.

Між тим, за інформацією аналітиків військової розвідки Міноборони Великої Британії, українські військові продовжують успішно відбивати ворожі атаки уздовж всієї лінії фронту.

Окупаційна армія РФ зі свого боку не припиняє спроб прорвати оборону ЗСУ на Донеччині.

За даними британської карти бойових дій, найважчою ділянкою фронту залишається схід України.

Британська розвідка зазначає, що російські війська продовжую атаки у районі Бахмута, Авдіївки та північніше окупованого Донецька. Також окупанти намагаються штурмувати на сході Харківської області та прорвати оборону ЗСУ у Луганській області. Проте просування ворога не зафіксовано.

Також немає змін на лінію фронту у Херсонській та Запорізькій областях. На цих напрямках окупанти продовжують активно обстрілювати прифронтові населені пункти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?