Прикордонники Білорусі влаштували провокацію на кордоні з Україною — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Прикордонники Білорусі влаштували провокацію на кордоні з Україною — відео

Прикордонники Білорусі влаштували провокацію на кордоні з Україною — відео
Джерело:  online.ua

Як повідомляють представники Державної прикордонної служби України, на північному кордоні нашої країни вдалося затримати групу нелегальних мігрантів, яких до кордону навмисно доставили білоруські прикордонники.

Джерело: сайт ДПСУ

Білоруські силовики "підкинули" Україні групу нелегальних мігрантів

За словами української влади, команда білоруського диктатора Олександра Лукашенка продовжує підтримувати штучно створену міграційну кризу та умисно створює умови для спроб незаконного перетину кордону мігрантами.

До таких провокацій прикордонники України спільно з іншими правоохоронними органами готувались ще з минулого року, хоч найбільше потерпають від цього країни ЄС. Неодноразово наголошувалося, що суміжна країна може в будь-який момент направити потоки мігрантів в напрямку України. Примітно, що мігрантам активно в незаконних подорожах сприяють білоруські прикордонники та правоохоронці, - йдеться в заяві ДПСУ.

Нашим прикордонникам вдалося затримати групу нелегальних мігрантів вихідців з Південно-Східної Азії на державному кордоні.

Під час виконання завдань прикордонники помітили доріжку слідів, що вела з території Білорусі, виявили та зупинили шістьох іноземців. Як надалі з’ясувалось, вони громадяни Пакистану та Бангладеш.

Затримані чоловіки повідомили, що територією Білорусі їх до кордону з Україною на автомобілі довезли особи у військовій формі, вони припускають, що це були представники прикордонної служби РБ. Далі їм вказали, в якому напрямку мігранти мають прямувати, - йдеться в повідомленні.

Ба більше, наголошується, що під час перебування в Білорусі вони контактували з представниками правоохоронних органів, які організовували їх незаконний маршрут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?