Росія планує влаштувати теракти у Білорусі – розвідка
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія планує влаштувати теракти у Білорусі – розвідка

Росія планує влаштувати теракти у Білорусі – розвідка
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським розвідникам, російські спецслужби мають намір влаштувати провокації на об’єктах критичної інфраструктури у Білорусі, зокрема на білоруській АЕС.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ГУР МОУ

РФ готує теракти на об’єктах критичної інфраструктури Білорусі

Відомо, що найближчим часом на території білорусі заплановано проведення низки терактів – штучно спровокованих техногенних катастроф на об’єктах критичної інфраструктури. Місце проведення імовірних "інцидентів" – території, що межують з кордонами країн ЄС та України, зокрема гродненської та брестської областей. Одна з головних цілей – білоруська атомна електростанція "Островець",- йдеться в заяві українських розвідників.

За словами представників ГУР Міноборони, розробкою та реалізацією "проєкту" займаються російські спецслужби.

Окрім того, наголошується, що білоруський КДБ просто неофіційно попередили про плани команди Путіна.

Також вдалося дізнатися, що офіційна Москва традиційно має намір звинуватити у влаштованих нею ж терактах громадян країн НАТО та України, які начебто будуть перевдягнені у білоруську військову форму.

За словами україньких розвідників, підрозділи білоруських КДБ, МВС та прикордонних військ вже привели в стан підвищеної бойової готовності.

Головне управління розвідки звертає увагу на те, що у такий спосіб Путін намагається пришвидшити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?