Військові РФ масово скаржаться на страшні втрати у війні
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ масово скаржаться на страшні втрати у війні

Військові РФ масово скаржаться на страшні втрати у війні
Джерело:  online.ua

Представники Головного управління військової розвідки Міноборони України з перехоплених розмов російських військових дізнались, що кремлівські загарбники скаржаться не великі щоденні втрати у війні проти України.

Джерело: сайт ГУР МО

Окупанти відкрито визнають страшні втрати у війні 

В одній з перехоплених представниками ГУР телефонних розмов кремлівський окупант розповідає, що російська армія не має змоги просуватись вперед та щодня втрачає по 20-30 солдат.

Скоро у наступ підемо. Ми знаходимося село Троїцьке, запам'ятала? Так, будемо брать його. Ніяк місяць уже не можемо взяти його. А там всі дороги наші, - заявляє окупант.

Проте російський військовий зазначає, що армія РФ втрачає багато живої сили у Донецькій області. Щоденні втрати досягають десятки осіб.

Дох*я, Ірино, вбитих, поранених. Кожан день по 20-30 людей, - визнає кремлівський військовий.

Навіть керівник Чечні, скандальний Рамзан Кадиров підтвердив, що в результаті удару ЗСУ по позиціях його найманої армії бойовиків-кадирівців на Херсонщині загинули щонайменше 23 особи та ще 58 бойовиків отримали поранення.

З них четверо отримали важкі травми.

Між тим полонений російський військовий з нещодавно мобілізованих на території РФ Максим Спіцин відверто розплакався у відповідь на запитання стосовно умов служби в ЗС РФ.

Росіянин поскаржився, що новобранцям видали "ще радянське страре озброєння, старі бронежилети ще Чеченської війни".

По два рази нас возили на стрільбу. Наступного дня посадили в КАМАЗи і привезли, як ми вже потім зрозуміли, на територію України. Якщо привозили сніданок, то одразу казали: обіду не чекайте. Але в основному обід ніколи і не привозили, - розповів полонений росіянин.

За його словами, їх відразу кинули на передову. Спіцин додав, що окопи були неглибокі, а артообстріл почався відразу ж.

Підійшла армія України. Кажуть, виходьте і здавайтеся, - зазначив Спіцин.

На запитання, чи били його українські військові, окупант відповів: "Ні, нас годували. Ми курили. Нам дали цукерки, хліб, воду", - згадує окупант зі сльозами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?