Військові РФ скаржаться на влучні удари ЗСУ та високі втрати — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ скаржаться на влучні удари ЗСУ та високі втрати — ГУР

Військові РФ скаржаться на влучні удари ЗСУ та високі втрати — ГУР
Джерело:  online.ua

  У перехоплених представниками Головного управління розвідки Міноборони України розмовах російських військових, ті жаліються на високі втрати через постійні влучні удари українських захисників.

Джерело: Telegram ГУР

Окупанти жаліються на постійні влучні удари ЗСУ 

Російський солдат у розмові зі своїм товаришем розповідає, що його відправили на передову на три дні. Там він зіткнувся з опором українських захисників.

Сидиш, думаєш, що бліндаж здує. Так обстрілюють. Я не висовуюся нікуди в принципі, - жаліється окупант.

У розмові росіянин згадує, що одного разу їх перекинули на позицію, яка була усіяна трупами солдатів РФ.

Він додає, що його записали добровольцем, хоча його було мобілізовано. Військовий також поскаржився на жахливих командирів та погану їжу.

Армія РФ не досягла жодної з поставлених стратегічних цілей у війні проти України 

За словами представника ГУР Андрія Юсова, злочинна російська армія провалила всі поставлені Кремлем стратегічні цілі у війні проти України.

Наразі Україна бачить апогей кампанії, яка називалася «новий російський великий наступ». Росіяни не змогли виконати чергові терміни та завдання путіна, зокрема «взяти Донбас до кінця березня». Досі жодна з озвучених стратегічних цілей цієї ганебної війни, яку росіяни називають СВО, не досягнута і не буде досягнута. Умовний вихід би на адмінкордони дозволив би російським пропагандистам сказати, що бодай якісь цілі цієї СВО досягнуті, й переходити до спроб заморозити ситуацію і диктувати мир на своїх умовах, - зазначив Юсов.

За словами представника ГУР, на боці Україні воюють різні за походженням, за віросповіданням, за мовою люди, що не заважає їм чинити опір російській агресії.

Юсов підкреслив, що РФ ще потенційно має людський ресурс та стару військову техніку на зберіганні.

Формально ресурси можуть бути, фактично — воєнно-політичне керівництво держави агресора розуміє, що довга війна — це так само катастрофічний сценарій для Росії.Ті сигнали, які вони закидають про статус-кво, про визнання нових реалій кордонних, насправді свідчать, що кремль не хоче довгої війни. Путінська росія — слабка держава, залежна від багатьох чинників, є втома і російської частини номенклатури, бізнес-еліти від того, куди завів їх Путін. Логічний еволюційний етап будь-якої імперії — це розпад. До громадянського суспільства сама росія може дорости після зміни режиму і трансформації, які відбудуться після перемоги України і деокупації українських територій, - наголосив Юсов.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?