Військові РФ викрали колишнього командира розвідувального корабля ВМС України
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ викрали колишнього командира розвідувального корабля ВМС України

Військові РФ викрали колишнього командира розвідувального корабля ВМС України
Джерело:  online.ua

За інформацією сина колишнього командира військово-розвідувального корабля ВМС України "Славутич" Артема Кисельова, кремлівські окупанти викрали його батька Олексія в окупованому Генічеську.

Джерело: Facebook-сторінка Артема Кисельова

Обставини викрадення окупантами Олексія Кисельова

За словами сина, його батьку окупанти інкримінують нібито участь у терористичній організації та проводять організацію судового процесу з цього приводу.

22 липня представники бананових республік викрали мого тата, Кисельова Олексія, екс-командира корабля "Славутич" ВМСУ, а зараз активіста і волонтера, з окупованого міста Генічеськ Херсонської області.. - зазначив Артем Кисельов.

Фото - wikimedia.org

Син зазначив, що залишається невідомим, де військові РФ кілька діб тримали його батька, але але 27 числа він ніби-то "перетнув кордон з Кримом, де його затримали" і відвезли в Сімферопольське СІЗО.

Зараз він перебуває там, окупанти інкримінують йому участь в терористичній організації (батальйон імені Номана Челебіджіхана, де він займався гуманітаркою і допомагав людям в окупованому Генічеську), - повідомляє Артем Кисельов. 

Також син викраденого екс-командира корабля ВМС розповідає, що 29 липня над Олексієм Кисельовим відбувся "суд", де йому призначили запобіжний захід - 2 місяці в СІЗО м. Сімферополь.

Фізичний стан тата засвідчує про його побиття і, можливо, тортури. Очевидно, що ця справа абсолютно сфабрикована і всі дії - незаконні. На жаль, закони на окупованих територіях зараз не діють, саме тому крім фіксації, наші правоохоронні органи нічого не можуть з цим зробити, - зазначає син викраденного окупантами українського військового.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?