Військові РФ жорстко обстріляли Харківщину та Миколаївщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ жорстко обстріляли Харківщину та Миколаївщину

Військові РФ жорстко обстріляли Харківщину та Миколаївщину
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, протягом 28 жовтня російські військові масовано обстрілювали одразу кілька районів в регіоні.

Джерело: інформація від керівників ОВА

Що відомо про наслідки ворожих обстрілів на Харківщині 

Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів Харківської області. У Вовчанську внаслідок обстрілів пошкоджено господарську споруду, у смт Дворічна - житлові будинки, сталися пожежі, - зазначив Синєгубов.

Представники обласного Центру екстреної медичної допомоги повідомили про поранення двох жінок у віці 43 та 40 років та 60-річного чоловіка у Куп'янському районі.

Обстріли на Миколаївщині 

Керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що вранці 29 жовтня російські військові влаштували обстріл Галицинівської громади у Миколаївському районі.

Вчора, 28 жовтня, о 10:30 ворог обстріляв населений пункт Галицинівської громади. Внаслідок чого чотири людини отримали поранення, - зазначив Кім.

За словами очільника регіону, також було пошкоджено лінію електропередач. Протягом години електропостачання було відновлено.

Крім цього, як передає ОК "Південь", 28 жовтня, мінометним вогнем ворог обстрілював портову акваторію Очакова. Постраждалих немає.

Що відбувається на Донеччині 

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко наголосив, що протягом ночі російська армія обстрілювала населені пункти уздовж лінії зіткнення на Донеччині.

Зазначається, що Авдіївка зазнала численних обстрілів по старій та центральній частині міста. Дані про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюються.

В Очеретинській громаді були обстріли в районі Водяного, Невельського і Первомайського - в останньому пошкоджено щонайменше 2 будинки.

Росіяни також стріляли по околицях Мар'їнської громади, обійшлося без жертв.

На Лисичанському напрямку були масовані обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді. Наслідки обстрілів встановлюються.

Донецька область - це одна суцільна гаряча точка. Залишатися тут - небезпечно! - наголосив Кириленко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?