Генштаб ЗСУ пояснив заяву Суровікіна про "непрості рішення" щодо Херсонщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ пояснив заяву Суровікіна про "непрості рішення" щодо Херсонщини

Генштаб ЗСУ пояснив заяву Суровікіна про "непрості рішення" щодо Херсонщини
Джерело:  online.ua

Нещодавно новопризначений командувач російського угруповання Сергій Суровікін заявив, що не виключає ухвалення "непростих рішень" щодо Херсонської області на тлі успішного контрнаступу ЗСУ. У Генштабі, пояснюючи слова поплічника Путіна, попереджають, що армія РФ під час відходу із лівого берега Херсонщини може вдатися до підриву житлових масивів, щоб перетворити окуповану ним територію на випалену землю.

Джерело: ютуб-канал  Військове телебачення України

Чого чекати під час відступу росіян з Херсонської області 

Як вважає заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, цілком можливо, що під час відступу російські загарбники, окрім масової евакуації, можуть також організувати серію терактів із підривом житлових масивів.

Армія РФ буде намагатися перетворити тимчасово нею окуповану територію на випалену землю із завданням критичних збитків інфраструктурі повернутих Україні територій.

Враховуючи останні інформаційні вкиди РФ щодо "брудної бомби", не виключається також, що окупанти можуть організувати підриви на Запорізькій атомній електростанції з метою її остаточного виведення з ладу та провокування локальної техногенної катастрофи з обвинуваченням у цьому Україну, - попереджає представник Генштабу ЗСУ.

Олексій Громов також звернув увагу на те, що цього тижня у окупантів не було військових цілей для ураження крилатими ракетами. Всі зусилля зводилися до знищення інфраструктури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?