Військові РФ знищили цілий батальйон "ДНР" на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ знищили цілий батальйон "ДНР" на Донбасі

Військові РФ знищили цілий батальйон "ДНР" на Донбасі
Джерело:  online.ua

З перехоплених представниками контррозвідки СБУ розмов військових кремлівської окупаційної армії стало відомо, що військові РФ знищили цілий батальйон так званої "народної міліції "ДНР"" на Донбасі.

Джерело: Telegram-канал СБУ

Окупанти знищили власний батальйон "ДНР" на Донбасі 

В СБУ зазначили, що командування окупаційної армії намагалось засекретити цей інцидент через підозри бойовиків так званих "Л/ДНР" у використанні в якості гарматного м’яса.

Пацани стояли десь під Бердянськом. Не отримували жодної зарплати, нічого. Я так зрозумів, толком їх і не годували. А потім їх кинули кудись на передок. Вони там стояли мовчки, втомилися стояти, почали назад відходити... Потрапили на росіян. Росіяни їх розбили. Ось тобі армія, прикинь, - розповідає один з таких бойовиків.

У той же час керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що кремлівські окупанти розстріляли з танку 56 літніх людей у Кремінній. Всі вони знаходились у будинку для людей похилого віку.

Росіяни просто підігнали танк, поставили його навпроти будинку і почали стріляти, доки не вбили усіх. Дістатися до місця трагедії тоді було неможливо - територію захопили окупанти. Евакуаційний коридор ворог не надав ані до розстрілу, ані після, - заявив Гайдай.

За його словами, щоб приховати цей злочин, окупанти у Луганську влаштували демонстративне поховання 31 жертви цього обстрілу.

Чому в Луганську? Щоб ніхто зі свідків подій раптом не потрапив на кладовище і не розказав правду, - пояснив Гайдай.

Між тим пілоти Повітряних сил ЗСУ показали роботу української авіації на передньому краї оборони на сході.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?