ЗСУ відбивають усі спроби наступу російських військ на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбивають усі спроби наступу російських військ на Донеччині

ЗСУ відбивають усі спроби наступу російських військ на Донеччині
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Донецької ОВА, кремлівській окупаційній армії не вдається прорвати лінію фронту та потужну оборону ЗСУ в регіоні.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Наступ окупантів на Донбасі захлинається 

Кириленко зазначив, що кремлівська армія нещадно обстрілює позиції ЗСУ та населені пункти поблизу лінії фронту.

Лінія фронту не змінилася, атаки ворога відбуваються постійно, але його наступальні дії успіху не мають. Лінія фронту під постійними обстрілами: Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Торецьк, Очеретяне, Курахове, Бахмутський напрямок, Слов'янськ, Краматорськ, - повідомив Кириленко.

За його словами, кремлівські окупанти не збираються змінювати тактику захоплення населених пунктів за допомогою нещадних обстрілів.

Фото - facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Те, що наступ кремлівської армії на Донбасі захлинувся підтверджует керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Нічого з того, що вони анонсували, не відбулося, крім того, що у них підриваються і палають їхні склади з боєкомплектом глибоко в тилу. Плюс на Донецькому напрямку вони втратили величезну кількість танків - більше 20 одиниць. Тож можна говорити про те, що дуже невеличка частина Луганщини тримається, і наші захисники на цій частині наносять достатньо потужне ураження російській армії, - зазначив Гайдай.

Гайдай додав, що в смт. Білогорівка Сєвєродонецького району досі тривають бойові дії.

У той же час радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що окупанти виводять техніку з міста та перекидають до лінії фронту на Донбасі.

Вчора після 13-00 велика колона техніки з позначкою "V" та 5 автобусів з військовими, що напередодні в'їхали до Маріуполя, вирушили в бік Бердянська. Також, частину віськової техніки з міст зберігання в Маріуполі додано до колони, - наголосив Андрющенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?