Військові РФ зруйнували спорткомплекс Локомотив у Харкові
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ зруйнували спорткомплекс Локомотив у Харкові

Військові РФ зруйнували спорткомплекс Локомотив у Харкові
Джерело:  online.ua

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що кремлівська армія протягом ночі обстріляла спортивний комплекс "Локомотив" у Харкові.

Джерело: Telegram-сторінка керівника Харківської ОВА

Наслідки нічного удару окупантів по спорткомплексу в Харкові 

Це світова спортивна арена, де тренувалися наші "золоті рибки" – чемпіонки з синхронного плавання. У цих стінах виступали світові зірки з різних видів спорту, призери Олімпійських Ігор, - зазначив Синєгубов.

За його словами, окупанти зруйнували басейн, в якому тренувалися українські чемпіонки з синхронного плавання.

Фото - t.me/synegubov

Загалом, як повідомив керівник Харківської ОВА, внаслідок удару кремлівських окупантів було зруйновано басейн  і сучасний боксерський клуб, який відкрився як раз напередодні російського вторгнення в Україну.

Росіяни в черговий раз здійснюють терор проти мирного населення, і це все, що їм залишається. Адже успіхів на фронті у них немає. Все відбудуємо. А в наших спортивних комплексах знову займатимуться найталановитіші спортсмени світу. Після перемоги, - зазначив Синєгубов.

У той же час представники Головного управління розвідки Міноборони України зазначають, що співробітники ФСБ проводять у Москві пошуки виходців з України, яких можна звинуватити у скоєні терактів на території РФ.

В Москві посилюється кампанія з пошуку громадян РФ, які негативно ставляться до війни проти України. Особлива увага приділяється колишнім громадянам України та українцям за походженням, - зазначають представники ГУР.

Зокрема, в місті проводиться поквартирний обхід групами людей, вдягнених в цивільне, які представляються співробітникам ФСБ.

У людей з’ясовують, чи живуть десь поблизу українці, або чи хтось не здає українцям в оренду житло.

Також з’ясовують ставлення громадян до так званої "СВО".

У розвідці зазначають, що одна з цілей вказаних дій – недопущення формування та розповсюдження у Москві негативного ставлення до війни та виявлення людей, які можуть вплинути на формування незалежної громадської думки щодо неї.

Також ця кампанія має сформувати негативний образ українців – терористів та радикалів.

У ГУР зазначають, що надалі саме їх можуть звинуватити в терактах, організованих російськими спецслужбами у Росії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?