Військові США показали на відео зухвалу провокацію Росії в Чорному морі
Категорія
Світ
Дата публікації

Військові США показали на відео зухвалу провокацію Росії в Чорному морі

Військові США показали на відео зухвалу провокацію Росії в Чорному морі
Джерело:  online.ua

Росія знову влаштувала нову небезпечну провокацію над Чорним морем. Цього разу російський бомбардувальник Су-24 на мінімальну відстань наблизився до есмінця Військово-морських сил Сполучених Штатів Америки "Дональд Кук". Російський бойовий літак пролетів на величезній швидкості повз американського корабля, який знаходиться в Чорному морі в інтересах НАТО, союзників і партнерів для забезпечення безпеки та стабільності в регіоні. Військові США показали на відео провокаційний політ російського бомбардувальника. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в Twitter-акаунті 6-го флоту США.

Провокаційний інцидент, як повідомили американські військові, стався в міжнародних водах. Російські військові на Су-24 наблизилися до есмінцю після тижневого стеження за "Дональдом Куком", який увійшов до акваторії Чорного моря 23 січня.

"Ми працюємо в неймовірно складному середовищі безпеки, яка вимагає співпраці на високому рівні і відданість справі забезпечення регіональної стабільності", - прокоментував ситуацію командувач Шостим флотом США віце-адмірал Джин Блек.

Нагадаємо, минулого тижня в Чорне море увійшли три військові кораблі США - есмінці USS Donald Cook, USS Porter і топливник USNS Laramie. У НАТО пояснили, що нарощування військових сил в Чорному морі є відповіддю на незаконну анексію Росією українського Криму і триваюче нарощування військової потужності в чорноморському регіоні. Після цього російський фрегат Адмірал Макаров провів навчання в Чорному морі. Російські моряки "підготувалися до бою" і відпрацювали навички по установці радіоелектронних перешкод повітряним цілям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна розсердилися на США через Україну і загрожують ударом у відповідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?