Військові з зони ООС записали зворушливе привітання з Днем матері
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові з зони ООС записали зворушливе привітання з Днем матері

Військові з зони ООС записали зворушливе привітання з Днем матері
Джерело:  online.ua

9 травня Україна відзначає міжнародне свято День матері. З цієї нагоди до українок і своїм найдорожчих матусь звернулися військові із зони ООС, які зараз захищають країну від російського агресора. Вони щиро подякували мамам за турботу і молитви, пообіцявши, що скоро повернуться додому.

Джерело: пресслужба штабу ООС

У відеопривітанні військовослужбовці показали, як проходять з будні в зоні ООС. Вони зізналися, що дуже сумують за своїми мамами.

"Напевно, немає в світі людини, який турбується і переживає за тебе, більше ніж мама. Хоча ти і доросла людина, навчений щодня виконувати найважчі завдання. Мама завжди запитає, чи добре ти спав, їв, чи не загрожує тобі небезпека. Все ці питання йдуть від її люблячого серця. Тому ми з побратимами вітаємо, як своїх, так і всіх матерів українських військових, всіх українок з Днем матері. Спасибі вам за турботу і за ваші молитви. У нас добре - вже скоро ми повернемося додому! " , - сказали в відео військові.

Українки до сліз зворушилися зверненням українських захисників. Вони побажали їм якомога швидше повернутися додому до своїх матусь.

"Щоб кожна мама дочекалася свого сина додому живого і здорового !!! Повертайтеся до своїх мамам живими і неушкодженими. Дякую!; Спасибі Вам, наші відважні, віддані Україні, захисники! Ви - справжні сини українського народу! Живими і неушкодженими з перемогою повертайтеся до своїх мам! Ми вас чекаємо !!! ", - дякують українки військовим за привітання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?