Військові ЗСУ підтвердили жалюгідний стан армії РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові ЗСУ підтвердили жалюгідний стан армії РФ в Україні

Військові ЗСУ підтвердили жалюгідний стан армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

За словами офіцера ЗСУ Арті Гріна, злочинна армія РФ зазнає численних втрат у війні проти України, особливо після втрати значної частини боєприпасів. При цьому охочих помирати заради людожерських планів кремлівського диктатора Володимира Путіна стає все менше.

Джерело: "24 канал"

Що відомо про жалюгідний стан армії РФ у війні проти України

Грін зазначає, що попри великі втрати армії РФ їхні резерви особового складу залишаються значними.

Їхня армія фактично повністю зараз перебуває в Україні. В самій Росії майже не залишилось бойових частин. Тобто про якісь стратегічні резерви навіть не мовиться.

Вони намагаються формувати якісь дивізії, але вони, м'яко кажучи, не мають підготовки, яка потрібна для ведення бою. Найімовірніше, ними доукомплектують інші підрозділи. Навряд чи вони зможуть витримати прямий удар українських сил, - підкреслив український військовий.

Як діють ЗСУ проти армії РФ 

Збройні Сили України знищують саме передові бойові порядки, їх в Україні приблизно 15%. Інші ж є підрозділами забезпечення.

Ми насамперед вибиваємо першу лінію, артилерію. Щоденно ліквідується до дивізіону. Не можна сказати, що з усім особовим складом, але приблизно третина, - пояснює офіцер ЗСУ.

За оцінками Арті Гріна, приблизно 200 кілометрів фронту інтенсивно атакують українські сили. Ще близько 100 кілометрів атакує ворог. Мовиться про північнішу територію від Сіверського Донця, Мар'їнку та Авдіївку.

У росіян мотивація йти воювати в Україну виражається лише в грошах. Однак на такому далеко не заїдеш, адже, що менше шансів у них повернутись – то меншою стає і мотивація. Не рятують вже і обіцяні "золоті гори".

З тою інтенсивністю ліквідації, яку ми зараз ведемо, армія противника закінчиться за рік. До них поступово приходить усвідомлення, що шансів вижити небагато. Армія окупантів втрачає боєздатність на очах, - підкреслює військовий.

Владімір Путін, звісно, може провести мобілізацію, однак незрозуміло, чим він озброюватиме нових людей. Бо ж навіть ті, хто зараз воює на передній лінії фронту, погано озброєні.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?