Військові зворушливо привітали українців з Різдвом — яскраве відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові зворушливо привітали українців з Різдвом — яскраве відео

Військові зворушливо привітали українців з Різдвом — яскраве відео
Джерело:  online.ua

Понад століття тому світ почув українську народну пісню Щедрик в обробці композитора Миколи Леонтовича. У світі її знають як Carol of the Bells, і щороку напередодні Різдва сотні музикантів по всьому світу записують все нові і нові версії знаменитої колядки. У 2021 року Центр військово-музичного мистецтва Повітряних сил ЗСУ записав свою версію Щедрика, який в їх виконанні зазвучав по-особливому - майже трихвилинне яскраве відео вразило та зворушило українців, передає ONLINE.UA.

"Бажаємо миру, злагоди і тепла в наших будинках, а світло різдвяної зірки нехай запалає в серці кожного з нас", - побажали військові українцям.

Важливо відзначити, що президент України привітав з Різдвом українців ще 6 січня, у Святвечір. Зеленський зазначив, що Різдво є символом добра і непереможності. Він побажав громадянам країни міцного здоров'я, щоб всі могли відчувати смак і аромат куті та 12 страв на столі.

Глава Верховної Ради України Дмитро Разумков побажав українцям миру і спокою в кожному домі. До привітань приєднався і прем'єр-міністр України. Денис Шмигаль опублікував в твіттері святкову листівку та побажав кожному українцю в новому році щастя і достатку, злагоди і благодаті, здоров'я і мирного неба над головою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що правоохоронці зворушливо привітали українців з Різдвом і виконали Щедрик на "поліцейський" лад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?